autoverhuur tenerife  
   

Autohuur Tenerife | Hotels | Gids voor Tenerife | Klantendienst | Over ons

   
 

Attracties op Tenerife

Duiken in Tenerifee

Beschouwd als een van de belangrijkste bestemmingen op de hele Canarische archipel, is het natuurlijk normaal dat Tenerife bulkt van de activiteiten, sport en andere attracties die de toeristen het hele jaar door blijven aantrekken. Het is feitelijk verbazingwekkend hoeveel zaken men kan doen eens met op het eiland is, en er blijft geen bezoeker treurend achter dankzij de vele attracties die het eiland te bieden heeft en er is voor elk wat wils. Het is ook het vernoemen waard dat vooral waterattracties populair zijn op Tenerife. Dit gezegd zijnde volgen hier nu enkele hoofdattracties op het eiland.

 

Duiken op Tenerife

Adres: Tenerife kust
Dit is zeker een van de meest populaire activiteiten op Tenerife voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Dit is vanwege het unieke vulkanische landschap, dat men niet zal vinden wanneer men ergens anders duikt, dat Tenerife te bieden heeft en adembenemend mooi is onder water. Bezoekers kunnen er koraalriffen, een mooi onderwaterleven en meer vinden in de warmste wateren die men in de archipel kan vinden. Er zijn verschillende scholen die snelle en praktische instructies geven over hoer men moet duiken en vele agentschappen die materiaal te huur stellen, dus iedereen kan beginnen duiken binnen enkele uren.

 

 

Snorkelen op Tenerife

Adres: Tenerife kust
Snorkelen is een andere fantastische manier om het prachtige onderwaterleven van Tenerife te aanschouwen. Het vraagt ook minimale oefening vergeleken met duiken en het grote aanbod aan populaire plekken om te snorkelen maakt het tot de ideale optie voor duikernieuwelingen. Materiaal kan overal worden gehuurd dus is er geen excuus om de mooie onderwaterplekken die Tenerife te bieden heeft niet te ontdekken.

 

 

Loro Park

Adres: Loroparque Avenue, Punta Brava, Puerto de la Cruz
Bij de lokale bevolking ook bekend als Loro Parque. Dit is een van de hoofdattracties waarom de meeste bezoekers naar het eiland Tenerife komen. Het begon als een gewoon papegaaienpark vele jaren geleden, en evolueerde gestaag tot een volledige zoo die een van de meest gevarieerde diersoorten van Spanje herbergt. De hoofdattractie is echter de vele watervoorstellingen die er worden aangeboden.

 

 

Aqualand Costa Adeje

Adres: de Austria Avenue, 15 - 38660, Costa Adeje
Het enige waterpark op het eiland zijnde is Aqualand een van de grootste attracties op Tenerife daar het vele dolfijnen en andere mooie zeediersoorten herbergt. Er zijn verschillende voorstelling doorheen de dag en het park heeft ook tal van souvenirshops, cafés en restaurants. Bezoekers aan het park vinden er ook waterglijbanen, zwembaden en vele andere plezieractiviteiten.

 

 

El Drago vlinderhuis

Adres: de Canarias Avenue, 38430, Icod de los Vinos
Van alle attracties die men op Tenerife kan vinden is het vlinderhuis (ook bekend als het Mariposario bij lokale bewoners) zeker het meest uniek. Zoals de naam al aangeeft is het vlinderhuis een unieke plek waar men de mooiste vlinders kan observeren in hun natuurlijke habitat. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen aangezien het leuk en leerrijk is.

 

Miniatuurstad van Pueblo Chico

Adres: Camino Cruz de los Martillos, 62, 38300, Valle de La Orotava
Dit is een andere geweldige en originele attractie op Tenerife. Zoals de naam aangeeft is het een fantastisch nagemaakte miniatuurstad die een geweldig oog voor detail heeft in elk van de vele gebouwen en huizen die het bevat. De miniatuurstad heeft ook verschillende realistische geluiden en speciale effecten, wat allemaal bijdraagt tot het plezier van de bezoeker. De attractie heeft ook meerdere souvenir- en geschenkwinkels.

 

 

Tenerife onderwatertochten

Adres: Las Galletas Harbor
Zonder twijfel een van de meest avontuurlijke attracties op Tenerife zijn de onderwatertochten, die de ultieme manier zijn om het onderwaterleven en –landschap van de kust van Tenerife volledig te verkennen. Tochten vinden elk uur plaats en duren gewoonlijk 45 minuten. 

 

Guimar Zwarte Piramiden

Adres: Pirámides de Güimar, SAU, Calle Chacona, 38500, Güimar
Deze piramiden zijn een van de grootste mysteries van het eiland Tenerife. De piramiden gelijken op de piramiden die men kan vinden in de oude Peruviaanse en Mexicaanse culturen, wat verder bijdraagt tot de raadselachtige natuur ervan. Ze zijn de perfecte plek voor hen die houden van ontdekkingen en het onverklaarbare.

 

 
 
site stats