autoverhuur tenerife  
   

Autohuur Tenerife | Hotels | Gids voor Tenerife | Klantendienst | Over ons

   
 

Restaurants op Tenerife

Osteria da Andrea

Zoals in de rest van Spanje houden de mensen van Tenerife hun eigen culinaire cultuur in hoog aanzien. En niet zonder reden, want het eiland heeft enkele lokale gerechten die worden aangeboden door ontelbare lokale restaurants van topkwaliteit. Daarnaast zijn de culinaire aanbiedingen als het aankomt op internationaal voedsel ook erg rijk, met verschillende geweldige internationale restaurants die men op het eiland kan vinden.

 

Voor degenen die een snelle hap willen, is Tenerife ook vol fastfood restaurants die men niet enkel in de winkelcentra van de steden kan vinden maar ook in de hoofdstraten en langs de kust. Naast het traditionele Spaanse eten en de internationale keuken op Tenerife, biedt de stad geweldige zeevruchtenschotels die ten volle voordeel halen uit de rijke omgevende wateren en een fantastische variëteit aan culinaire zeevruchtencreaties aanbieden waar lokale bewoners en bezoekers uit kunnen kiezen.

 

Als het op etenstijd aankomt, volgt Tenerife de rest van de eilandengroep en heeft het etenstijden waar de meeste bezoekers niet aan gewoon zijn. Hoewel het ontbijt gewoonlijk vroeg in de morgen wordt gegeten, wachten de meeste lokale bewoners tot 14u of zelfs 15u voor het middageten, en zo laat als 21u voor het avondeten. Natuurlijk begrijpen er vele restaurants dat dit niet iedereens manier van eten is en openen ze vroeger voor zowel middag- als avondeten.

Hier volgt een lijst met aanbevolen toprestaurants op Tenerife

 

 

Osteria da Andrea

Adres: Calle Deán Palahi 26 La Laguna
Telefoon: +922 26 05 01
Zoals men kan uit de naam kan opmaken is di teen Italiaans restaurant en ook een van de beste op Tenerife. De Osteria is vooral gericht op het aanbieden van een elegante en minimalistische eetervaring, wat men niet alleen kan terugzien in de stijlvolle inrichting van het restaurant, maar ook in de heerlijke gerechten die variëren van risotto tot alle soorten pasta’s.

 

 

Casa Pana Restaurant

Adres: Calle Los Casntaños 7 Parque Nacional Del Teide
Telefoon: +922 70 90 70

Gekegen in het landelijke dorpje Vilaflor. Het Casa Pana restaurant biedt de bezoeker die de rit van 25km wil maken een unieke dineerervaring. Het restaurant ( en de volledige omgeving) heeft een unieke plattelandssfeer met vertrekken en tafels die kleurrijk opgesteld zijn en met een mooi buitenlocatie, omgeven door wijngaarden en bomen. Het restaurant heeft zich gespecialiseerd in de traditionele keuken en de huisgemaakte wijn is uitstekend.

.

 

El Tonique

Adres: Calle Heraclio Sánchez 23 La Laguna
Telefoon: +922 26 15 29
Dit unieke restaurant biedt een uitgesproken vintage sfeer aan en is erg populair bij de lokale bevolking vanwege de meer dan 250 wijnsoorten in de kelders. Het eten is uitstekend en de kwaliteit van de verschillende wijnen verheerlijkt elke maaltijd.

 

 

Kiu

Adres: Casa Lercaro, Calle Colegio 7 La Orotava
Telefoon: +922 32 37 38
Voor een ongedwongen nachtelijke eetervaring is het Kiu café/restaurant een van de beste plekken om naartoe te trekken. Dit trendy café biedt een verbazingwekkende variëteit aan desserts, en het lekkere bier van het vat is elk weekend het meest gevraagde drankje. Dit wordt geserveerd met verschillende snacks, alles in een levendige sfeer.

 

 

La Fundacion

Adres: Calle Imeldo Seris 25 stadscentrum
Telefoon: +922 28 39 72
La Fundacion biedt traditionele gerechten van topkwaliteit, altijd bereid met verse producten rechtstreeks op de lokale markt gekocht. Het restaurant is in een gerenoveerd oud landgoed en de uitstekende inrichting zorgt voor de beste start van een unieke eetervaring.

 
 
site stats