autoverhuur tenerife  
   

Autohuur Tenerife | Hotels | Gids voor Tenerife | Klantendienst | Over ons

   
 

Winkelen op Tenerife

El Corte Ingles

Als het aankomt op winkelervaringen dan heeft Tenerife zeker een van de beste aanbiedingen van de hele archipel, met meerdere winkelcentra, merkwinkels, markten en veel meer. Allen zorgen ervoor dat de bezoeker zeker alle vindt waar hij of zij naar op zoek is, of het nu om een lamp of zelfs designerkleding of een mooie herinnering aan het eiland gaat.

 

Winkelen op Tenerife gebeurt net als op elke andere plek van de eilandengroep, met ze meeste zaken en winkels die openen om 9u en sluiten rond 21u. Omdat het een eiland is met een semi-tropisch klimaat sluiten de meeste winkels tijdens het middageten, tussen 14u en 16u, om de heetste uren van de dag te vermijden.

 

Een ander geweldig aspect van winkelen op Tenerife is date r vele lokale winkels en markten zijn die de perfecte gelegenheid zijn voor toeristen om te genieten van de lokale winkelervaring.

 

Hier volgen enkele van de belangrijkste winkelplekken op Tenerife.

 

 

Continente winkelcentrum

Adres: Santa Cruz de Tenerife
Gelegen in het zuidelijke deel van Tenerife. Het Continente winkelcentrum is het populairste winkelcentrum van het eiland en biedt de bezoeker meer dan 150 winkels om uit te kiezen. Deze variëren van eenvoudige souvenirshops tot bekende merkwinkels en modewinkels, alsook meerder cafés en restaurants.

 

 

Alcampo la winkelcentrum

Adres: La Laguna
Dit is een ander populair winkelcentrum dat gericht is op het aanbieden van verschillende modewinkels en geschenkwinkels. Het biedt echter ook meer traditionele winkels aan.

Naast het aanbieden van een groot gamma winkels die men kan vinden in mooie winkelcentra, is het eiland Tenerife vol lokale en internationale winkels en markten. Daarnaast bieden enkele van de winkelplekken op het eiland lage prijzen aan dankzij de lagere belasting waaraan sommige zaken buiten het vasteland onderhevig zijn.

 

 

El Corte Ingles

Adres: de Tres de Mayo Avenue, Santa Cruz de Tenerife
Dit is het populairste warenhuis in Spanje, en de tak op Tenerife in de hoofdstad Santa Cruz is net zo goed. Het warenhuis ligt vlakbij het maritieme park en biedt de bezoeker een groot scala zaken aan, variërend van eenvoudige kleding tot souvenirs en zelfs meubels. Het warenhuis heeft ook meerdere cafés en zelfs een supermarkt.

 

 

Marks & Spencer

Adres: Santa Cruz de Tenerife
Als het aankomt op luxe winkelen, dan is de ervaring niet enkel beperkt tot de individuele plaatsen. In feite eert Marks & Spencer zijn Engelse roots door enkele van de interessantste mode en accessoire artikelen aan te bieden. Dit warenhuis huist ook vele cafés en souvenirshops, en heeft een uitstekende eetzaal.

 
 
site stats